Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان کرمان از امضای تفاهم‌نامه راه‌اندازی رشته حمل و نقل در جیرفت خبر داد.

مسعود جمیلی در حاشیه امضای تفاهم نامهراه‌اندازی رشته حمل ونقل در جیرفت در جمع خبرنگاران گفت: تفاهم نامه همکاری بین اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان و مدیریت آموزش و پرورش جیرفت منعقد شد و در سال تحصیلی جدید شاهد پذیرش دانش آموزان در رشته حمل ونقل خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نیروی انسانی متخصص و کارآمد از نیازهای حوزه حمل ونقل به ویژه در جنوب استان است،افزود: یکی از زیرساختهای مناسب برای پرورش نیروهای متخصص، مدارس فنی و حرفه ای هستند که زمینه مناسبی برای ورود به حوزه دانشگاهی نیز محسوب می‌شود.

وی از جنوب استان کرمان به عنوان منطقه‌ای مستعد برای توسعه زیرساختهای حمل ونقل نام برد و گفت: 103 شرکت و موسسه حمل ونقل بار و مسافر در جنوب استان فعال است که با توجه ویژه دولت به بخش خصوصی زمینه مناسبی برای ورود دانش آموختگان رشته های حمل ونقل و راهداری به بازار کار وجود دارد.

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان کرمان با اشاره به کار خوب صورت گرفته برای راه اندازی و فعال شدن رشته حمل ونقل بعنوان دومین شهر در کشور در شهرستان جیرفت و جنوب استان کرمان از آمادگی این اداره کل برای تقویت راه اندازی این رشته در شهرستان جیرفت خبر داد وافزود: از تمامی ظرفیت مجموعه اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان و بخش خصوصی برای کمک به فعال شدن رشته حمل ونقل استفاده خواهیم کرد.


در این نشست علی‌نژاد، معاون دفتر آموزشهای فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورشگفت: شهرستان جیرفت بعنوان دومین منطقه یا شهرستان در کشور است که برای راه اندازی رشته حمل ونقل تفاهم نامه را امضا کرده ایم. توسعه و تقویت آموزشهای فنی و حرفه ای رویکرد اصلی و کلان وزارت آموزش و پرورش است.

وی بیان کرد: این رشته در راستای سیاست‌های سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش و فرمایش مقام معظم رهبری در توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و سیاست اشتغال‌زایی و ارتباط بین آموزش‌وپرورش و بازار کار با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان کرمان منعقد شد.


مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان جیرفت هم در این نشست با تقدیر از مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان کرمان در مشارکت، اجرا و راه‌اندازی این رشته، گفت: با این تعامل سازنده خوش بین هستیم تحول خوبی در حوزه تعلیم و آموزش دانش آموزان حوزه حمل ونقل ایجاد خواهد شد.

احمد اسکندری نسب گفت: تمام زیرساختهای آموزشی این رشته در تفاهم نامه دیده شده است که با توجه به پای کار بودن اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای جنوب استان از سال تحصیلی جدید اقدام به جذب دانش آموز در این رشته خواهیم کرد.

وی از دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در رشته حمل ونقل خواست برای دریافت مشاوره لازم به معاونت متوسطه و فنی و حرفه ای مدیریت آموزش و پرورش شهرستان جیرفت مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۵۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان منعقد شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود